دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۱

 طرز تهیه شیرینی شکر پاره برای عید

شکرپاره از شیرینی‌های پرطرفدار کشور ترکیه است که طعم بی‌نظیر آن موجب شده در پذیرایی ایرانی نیز جایی برای خود باز کند.

به گزارش آوای خزر،دسرها و شیرینی ها، از جمله بخش های جالب توجه و بسیار خوشمزه فرهنگ غذایی ترکیه است. شیرینی شکر پاره نیز یکی از انواع شیرینی‌های خوش‌‌شکل و خوش‌عطر این کشور است که پخت آن به صورت خانگی برای پذیرایی نوروزی پیشنهاد می‌شود. 

مواد لازم تهیه شیرینی شکر پاره :

  • کره ۱۲۵ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • آرد سمولینا ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد به میزان لازم

مواد لازم برای شربت :

  • شکر ۲/۵ لیوان
  • آب دو لیوان
  • آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.
  • تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  • کره را که به دمای محیط رسیده به همراه روغن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را اضافه کرده و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید. اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه دهید.
  • کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست فرم دهید و داخل سینی بچینید.
  • مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی بزنید و با چنگال طرح دهید.
  • سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۳۰_۲۵ دقیقه قرار دهید.
  • شربت ولرم را روی شیرینی داغ ریخته و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شهد به خورد شیرینی برود.

شیرینی شکرپاره را می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و سرو نمایید.

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار